Αποσύρεται το διαφημιστικό της Pepsi με την Κένταλ Τζένερ

(VIDEO) Η Pepsi ζήτησε συγγνώμη από τους καταναλωτές και από το διάσημο μοντέλο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το νεαρό αλλά ήδη διάσημο σούπερ μόντελ Κένταλ Τζένερ ήταν η πρωταγωνίστρια του νέου διαφημιστικού της Pepsi.

Η εν λόγω διαφήμιση όμως προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων που ανάγκασε την Pepsi να προχωρήσει στην απόσυρσή της, ζητώντας συγγνώμη από τους καταναλωτές αλλά και από την Κένταλ Τζένερ.

Η ανακοίνωση της Pepsi


«Η Pepsi προσπάθησε να προβάλει ένα μήνυμα παγκόσμιας ενότητας, ειρήνης και κατανόησης. Είναι σαφές ότι χάσαμε το νόημα και ζητάμε συγγνώμη. Δεν είχαμε την πρόθεση να υποβαθμίσουμε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Είμαστε στη διαδικασία αφαίρεσης του περιεχομένου και ανάσχεσης της περαιτέρω διάδοσής της. Και φυσικά ζητάμε συγγνώμη που φέραμε σε δύσκολη θέση την Κένταλ Τζένερ».

Σύμφωνα με το σενάριο της επίμαχης διαφήμισης ένα μοντέλο φωτογραφίζεται την ώρα που μπροστά της περνά μία διαδήλωση. Η Κένταλ Τζένερ δε μένει αμέτοχη στα συμβάντα, εγκαταλείπει τη φωτογράφιση και γίνεται ένα με τους διαδηλωτές. Παίρνει ένα κουτάκι αναψυκτικού και το προσφέρει, με ένα χαμόγελο σε έναν από τους αστυνομικούς που βρίσκονται εκεί για να καταστείλουν τη διαμαρτυρία.

Αυτός το δέχεται, το ανοίγει, δοκιμάζει και όλοι διαδηλωτές ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

Που βρίσκεται το κακό; Η προσφορά της Κένταλ Τζένερ στον αστυνομικό, θυμίζει το στιγμιότυπο της ακτιβιστικής πορείας και δράσης «Black Lives Matter», όπου μία νεαρή γυναίκα στάθηκε ακίνητη μπροστά σε πάνοπλους αστυνομικούς… και μοιραία οι συνειρμοί περιπλέκουν τα πράγματα… Έτσι κι αλλιώς η διαφήμιση πλέον δεν υπάρχει.
pespsd.jpg

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!