Απάντηση ΕΡΤ για το «κόψιμο» του Δημήτρη Μητσοτάκη

«Του προτάθηκε ραντεβού για την Τρίτη»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
29/03/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απάντηση στην καταγγελία του Δημήτρη Μητσοτάκη για κόψιμο από προγραμματισμένη τηλεφωνική συνομιλία, έδωσε το Πρώτο Πρόγραμμα της δημόσιας Ραδιοφωνίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Δ. Μητσοτάκη, "ο οποίος συμμετέχει στη συναυλία υποστήριξης για την Ουκρανία που διοργανώνει η ΕΡΤ και το «Μουσικό Κουτί» στις 4 Απριλίου".

 Η απάντηση για τον Δημήτρη Μητσοτάκη από το Πρώτο Πρόγραμμα 

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, ο οποίος άλλωστε συμμετέχει στη συναυλία υποστήριξης για την Ουκρανία που διοργανώνει η ΕΡΤ και το "Μουσικό Κουτί" στις 4 Απριλίου. Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης Μητσοτάκης είχε κληθεί να παρέμβει στη ραδιοφωνική εκπομπή των Βραδέλη - Πίκουλα την περασμένη Τετάρτη 23 Μαρτίου ή την Περασμένη Πέμπτη 24 Μαρτίου αλλά ο ίδιος είχε ενημερώσει ότι δεν μπορούσε. Έτσι το ραδιοφωνικό ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου, αλλά λόγω αυξημένης επικαιρότητας δεν στάθηκε δυνατόν να γίνει. Αντί αυτού αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής προτάθηκε στον καλλιτέχνη να ανανεωθεί το ραντεβού για αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου. Δεν τίθεται λοιπόν κανένα ζήτημα αποκλεισμού του.»

Ο τραγουδοποιός πάντως έδωσε συνέχεια με νέα ανάρτησή του στην οποία αναφέρει ότι παραγωγός της ΕΡΤ θα περάσει πειθαρχικό για τη διαρροή της πληροφορίας ότι η συνέντευξή του κόπηκε με εντολή άνωθεν.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!