Αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή στους 100,6 fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Η σύζυγος του Σταύρου Κουγιουμτζή στην εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο» με αφορμή την επέτειο «φυγής» του συνθέτη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/03/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σπάνιες ηχογραφήσεις από το αρχείο της οικογένειας του Σταύρου Κουγιουμτζή ακούστηκαν στην εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης Fm 100,6 την Τετάρτη 13 Μαρτίου, οκτώ χρόνια από τότε που ο αξέχαστος συνθέτης ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι του για τη γειτονιά των αθανάτων…

Καλεσμένη στο στούντιο ήταν η σύζυγός του Αιμιλία, που ξετύλιξε το κουβάρι των αναμνήσεων από τη ζωή της, για τέσσερις σχεδόν δεκαετίες, με το συνθέτη, με ιστορίες τραγουδιών αλλά και άγνωστα περιστατικά. Η εκπομπή διανθίστηκε από σπάνιες ηχογραφήσεις από το αρχείο της οικογένειας του Σταύρου Κουγιουμτζή και του υπογράφοντα. Η ομάδα της εκπομπής «Εγώ, δεν έχω βγάλει το…ωδείο» στο facebook, κατακλύστηκε από μηνύματα αγάπης τόσο προς το συνθέτη, όσο και προς την Αιμιλία Κουγιουμτζή, ενώ οι ακροατές Ελισάβετ Γεωργίου και Κωστής Μανασής, ήταν οι τυχεροί που κέρδισαν από ένα cd της Μαρίας Κουγιουμτζή με τίτλο «Μπορεί να’ναι αγέρας», που προσέφερε ευγενικά η κυρία Αιμιλία.Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, αλλά και να εκφράσουν μουσικές επιθυμίες, τόσο στη διάρκεια της εκπομπής, όσο και πριν ή μετά, μέσω της «ομάδας» αλλά και της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο», αλλά και της προσωπικής μου σελίδας στο facebook.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!