Αφιέρωμα στο Μιχάλη Μενιδιάτη Στο Κόκκινο 105,5 με εκπλήξεις!

Ο Κώστας Μπαλαχούτης φιλοξενείται στην εκπομπή του Αλέξη Βάκη με αφορμή τη βιογραφία που έγραψε για το Μιχάλη Μενιδιάτη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, από τις 3 το μεσημέρι έως και τις 5 το απόγευμα, ο συγγραφέας και διευθυντής του ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Αλέξη Βάκη «Εδώδιμα και αποικιακά» στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5.

Αφορμή η βιογραφία του Μιχάλη Μενιδιάτη «Πετραδάκι Πετραδάκι έως την κορυφή» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μένανδρος με την υπογραφή του συγγραφέα.

Την έκδοση προλογίζουν ο Μίμης Πλέσσας, ο Χρήστος Νικολόπουλος ενώ υπάρχει και μια ξεχωριστή συνέντευξη του Διονύση Σαββόπουλου.

Να σημειώσουμε πως Μπαλαχούτης και Βάκης, πέρα από τους φιλικούς δεσμούς που διατηρούν, συνυπήρχαν και στα περιοδικά Δίφωνο και Όασις, στα οποία ο πρώτος λειτούργησε ως υπεύθυνος ύλης αρχικά και στη συνέχεια ως διευθυντής τους. Αν στο γεγονός αυτό προσθέσουμε τις γνώσεις του Βάκη για το τραγούδι και την αρτιότητας της εκπομπής του, τότε η συνάντησή τους και το αφιέρωμα στο Μιχάλη Μενιδιάτη αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Στην εκπομπή θα δώσει το παρών τηλεφωνικά και ο συνθέτης Κώστας Καλδάρας. Ως γνωστόν ο Μιχάλης Μενιδιάτης ερμηνευτικά είναι «παιδί» του Απόστολου Καλδάρα και στη βιογραφία υπάρχουν μεγάλες αναφορές σε αυτόν. Μάλιστα ο Απόστολος συνδέονταν με το Μιχάλη και με κουμπαριά…

Επίσης ο Βάκης αναμένεται να «ξαφνιάσει» και με τις επιλογές του απ’ το πλούσιο ρεπερτόριο του Μενιδιάτη.

Γι’ αυτό λοιπόν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι συντονιστείτε Στο Κόκκινο 105,5.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!