Χαλάει ο καιρός - έκτακτο δελτίο

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/03/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για μεταβολή του καιρού από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους στα πελάγη κάνει λόγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σε έκτακτο δελτίο που εξέδωσε.

Πιο αναλυτικά προβλέπει:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν:

- Την Πέμπτη, τις πρώτες πρωινές ώρες τα νησιά του νοτίου Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο και μέχρι το μεσημέρι την υπόλοιπη Πελοπόννησο. Σταδιακά, από τις μεσημβρινές ώρες τις Κυκλάδες, κυρίως τις νότιες, και την Κρήτη και από το βράδυ τα Δωδεκάνησα.

- Την Παρασκευή, τις πρωινές ώρες τις Κυκλάδες, κυρίως τις νότιες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Από τις απογευματινές ώρες σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους, που η έντασή τους θα φθάσει τα 8 και βαθμιαία την Πέμπτη τα 9 Μποφόρ, αρχικά στο Ιόνιο και μέχρι το βράδυ στο Αιγαίο. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται στο Ιόνιο από το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ στο Αιγαίο αναμένεται να διατηρηθούν μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!