Το μήνυμα του 26χρονου που έμεινε ανάπηρος όταν βούτηξε για τον σταυρό

Ο Γιάννης Δαμιανός, την ημέρα των Θεοφανίων του 2021 στην Αμάρυνθο, είχε τραγικό ατύχημα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/01/2024

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Νίκος Μπάτης
6 Ιανουαρίου 2021 στην Αμάρυνθο της Εύβοιας. Ο Γιάννης Διαμιανός μαζί με τον πατέρα του και δυο φίλους του ρίχνουν τον Σταυρό μόνοι τους.

Θέλει να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε κάνει για τον αδερφό του, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.

Ο τραυματισμός του στον αυχένα παγώνει το πανελλήνιο ενώ οι γιατροί κάνουν λόγο για ολική τετραπληγία που τον καθηλώνει σε αμαξίδιο.

Τον Ιούλιο του 2023 ο Γιάννης Δαμιανός παντρεύεται την αγαπημένη του, η οποία τον είχε στηρίξει στη μεγάλη του περιπέτεια του.
amarynthos-5.webp
Σήμερα ο ίδιος γράφει στη σελίδα του στο Facebook συνοδεύοντας το βαθιά ανθρώπινο μήνυμά του με δύο φωτογραφίες του, πριν και μετά το ατύχημα:

«Και περνούν τα χρόνια με όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, αναμνήσεις και συνθήκες. Μεγαλώνοντας αυτό που με διδάσκει η ζωή είναι η πείρα να γνωρίζω ανθρώπους και να μαθαίνω το σκοπό τούς, όπως και να μου υπενθυμίζει πως μόνο η οικογένεια σε αγαπάει και σε σέβεται όπως και εσύ !

Για αυτό δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα γιατί όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος τα φέρνει μόνο μία στιγμή! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερο πόνο στις ψυχές όλων!»
amarynthos-2.webp
amarynthos-1.webp

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!