Το μεγαλύτερο συρτάκι στο Αιγαίο με την «ιπτάμενη πιανίστρια» να παίζει στη θάλασσα

(VIDEO) Μία ατελείωτη χορευτική αλυσίδα στη Μυτιλήνη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μια ιδέα του Λαρισαίου σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και της ομάδας των Στέλιου Ζαφειρόπουλου, Βασίλη Μπανταβή, Ηλία Μάντη και Χρήστου Γενιτσεφτσή υλοποιήθηκε αυτή τη φορά με τεράστια επιτυχία στη Μυτιλήνη.

Ήταν «Το μεγαλύτερο συρτάκι στο Αιγαίο» με την ιπτάμενη πιανίστρια Ελένη Ξυδιά!

Ένα πιάνο πάνω σε ιστιοπλοϊκό, περιτριγυρισμένο από άλλα 13 ιστιοπλοϊκά γεμάτα με χορευτές, οι οποίοι χόρεψαν στους ήχους του Ζορμπά!

Στον εντυπωσιακό χώρο του λιμανιού, τα ιστιοφόρα της Μυτιλήνης – ΛΟΙΑΘ (Λεσβιακού Ομίλου Ανοικτής Θάλασσας) έπλεαν κυκλικά υπό τους ήχους της απίθανης πιανίστριας και τις δροσερές αύρες του Αιγαίου.

Οι ιστιοπλόοι, οι χορευτές και η πιανίστρια παρέσυραν τους κατοίκους του νησιού, καθώς και τους τουρίστες σε μια ατέλειωτη χορευτική αλυσίδα!

Κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Αιγαίου η Μυτιλήνη ξεκίνησε το μεγαλύτερο θερινό φεστιβάλ της Ελλάδας με αυτό το μοναδικό event!

Μια μοναδική εκδήλωση που συνδύασε τη μαγευτική μουσική της ιπτάμενης πιανίστριας Έλενας Ξυδιά με την πολυποίκιλη πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Η πανέμορφη Μυτιλήνη, η μυστηριακή πρωτεύουσα της Λέσβου, για δύο μήνες γεμίζει πολιτισμό και σε καλεί να ανακαλύψεις την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του νησιού, να συναντήσεις διάσημους και ντόπιους καλλιτέχνες και να αναπτύξεις μια βαθιά αίσθηση της ταυτότητας αυτού του μοναδικού τόπου.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο event οργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης μετά από πρόσκληση του δημάρχου Στρατή Κύτελη και του αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσακίρη, τη χορευτική ομάδα του Κώστα Αγκοπιάν.

Την ιδέα και την σκηνοθεσία είχε ο Λαρισαίος Πασχάλης Μάντης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!