Το Ηράκλειο Κρήτης πρωταθλητής στο σεξ!

Το Ηράκλειο της Κρήτης καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Durex Loveville για την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13 πόλεις σε 5 χώρες διαγωνίστηκαν συνολικά επί 3 μήνες μήνες. Από τις 5 χώρες, η Ελλάδα κατέλαβε ολοκληρωτικά την «κορυφή» με τη Λάρισα στη 2 θέση και την Αθήνα στην 3.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές το Ηράκλειο θα γιορτάσει τη νίκη του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Ένα μοναδικό Durex party με πολλές, απρόσμενες sexy εκπλήξεις.

Η τελική κατάταξη:

1 Ηράκλειο, Ελλάδα
2 Λάρισα, Ελλάδα
3 Αθήνα, Ελλάδα
4 Λευκωσία, Κύπρος
5 Βουκουρέστι, Ρουμανία
6 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
7 Πάτρα, Ελλάδα
8 Κωστάντζα, Ρουμανία
9 Κλουζ, Ρουμανία
10 Ιάσιο, Ρουμανία
11 Σόφια, Βουλγαρία
12 Βελιγράδι, Σερβία
13 Τιμισοάρα, Ρουμανία

Ο διαγωνισμός Durex Loveville που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου είχε στόχο να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε διάστημα 3 μηνών. Ο διαγωνισμός κατέγραψε τις πωλήσεις προφυλακτικών ανεξαρτήτως brand, και ανακοίνωνε τα αποτελέσματα σε εβδομαδιαία βάση με συνεχείς ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα του στο Facebook καλώντας, παράλληλα, τους fans της σελίδας να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να βοηθήσουν την δική τους πόλη.

Το Ηράκλειο έκανε τη διαφορά καταγράφοντας τις υψηλότερες κατά κεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών στο διάστημα από 1η Μαϊου μέχρι 31 Ιουλίου.

Παράλληλα, για να βοηθήσει τους fans να συμβάλλουν στην προσπάθεια ακόμα και αν δεν έχουν ταίρι, η εφαρμογή chat&hook up στο Facebook, έδωσε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και αξέχαστες βραδιές. Επιπλέον, οι fans του Durex στο Facebοok που στοιχημάτισαν για την νικήτρια πόλη, μπήκαν σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό για να κερδίσουν ένα ταξίδι στην νικήτρια πόλη και στο Durex party μαζί με πολλά Durex δώρα.

Ο διαγωνισμός Durex Loveville ολοκληρώθηκε και το ασφαλές σεξ αναδείχθηκε ο μεγαλύτερος νικητής!

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα της Durex στο Facebook και στο www.durexloveville.com

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!