Το ημερολόγιο μιας sex editor

Η διάσημη sex editor Gemma Askham μας περιγράφει την καθημερινότητά της.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η ιδιότητα του sex editor «μετράει» στο εξωτερικό. Τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες «κοινωνικού» και «γενικού» περιεχόμενου έχουν το δικό τους επαγγελματία. Κάποιοι από αυτούς ξεχωρίζουν και θεωρούνται περιζήτητοι. Ανάμεσά τους και η Gemma Askham που τόσο ως free lancer όσο και ως αρμόδια επί του θέματος για το περίφημο Glamour έχει βγει δυναμικά μπροστά.

Αντικείμενο ενός sex editor, οι σχέσεις και οι «πράξεις» αλλά και ζητήματα ομορφιάς, περιποίησης μόδας, υγείας που… φυσικά καταλήγουν στο sex.

Το ημερολόγιο μιας sex editor όπως το καταγράφει η Gemma Askham



6:30: Με το πρωινό μου ξύπνημα τσεκάρω το instagram όπου βλέπω όμορφα πράγματα και το inbox του email μου που είναι ως συνήθως γεμάτο. Tα spam email είναι απίστευτα. Έκπτωση για viagra, ένας νεκρός συγγενής μου από την μακρινή Iνδία μου αφήνει εκατομμύρια ευρώ και άλλα συναφή. Την ίδια ώρα κάποιοι μου ζητούν λεπτομέρειες για να κάνουν σεξ με τρία ή και τέσσερα άτομα μαζί…

8:00: Κυρίως εργάζομαι στο σπίτι. Στις κουζίνες των περισσότερων από εσάς, το τραπέζι απ’ όσο γνωρίζω έχει σημειώματα όπως: γάλα, καθαριστήριο, μη ξεχάσεις να πληρώσεις το λογαριασμό κ.ά. Εμένα το δικό μου έχει: ξυρισμένο αιδοίο και άλλα παρεμφερή θέματα τα οποία μου υπενθυμίζουν τι πρέπει να γράψω. Το 90% της έμπνευσής μου προκύπτει μέσα από την κουβέντα που κάνω με φίλους. Και όλα τα ζητούμενα πάντα έχουν μια κοινή συνισταμένη: «Κάνω σεξ σωστά»… ή «τι πρέπει να κάνω για να αρέσω σε έναν άνδρα».

12.00: Συνάντηση με πλασιέ (πωλητής). Μου παρουσιάζει μια σειρά από δονητές και τους απλώνει στο τραπέζι… Κάθε εβδομάδα έχω συνάντηση με κάποιον επαγγελματία του sex, συχνά και με ιδιοκτήτες sex shop.

15.00: Αναζητώ θεματολογία για το επόμενο άρθρο μου, που ναι μεν θα αφορά δονητές... αλλά για άνδρες. Βλέπετε τα sex toys δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση.

18.00: Ο αντρικός κόσμος ακούει sex editor κι αμέσως με θεωρεί φίλη στην οποία μπορεί να εμπιστευτεί τα πάντα. Οι άνδρες με ρωτούν συνεχώς το ίδιο πράγμα: «Πώς μπορώ να κάνω μια γυναίκα να θέλει κι άλλο sex» και «πως αυτό θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια». Η απάντηση μου είναι πάντα ίδια: με προσπάθεια. Μια σεξολόγος μου είχε δώσει μια υπέροχη συμβουλή. Το καλό σεξ συνδέεται με την προσοχή στον άλλο, τις φιλοφρονήσεις, το ενδιαφέρον, την εκτίμηση. Δεν είναι μόνο τι κρατάς μέσα στο παντελόνι σου. Είναι τι κρατάς μέσα σου.

19.00: Διάλειμμα από την δουλειά. Πηγαίνω συνήθως για ποτό. Την περίοδο που είμαι μόνη, οι άντρες φίλοι μου δε χάνουν ευκαιρία να με πειράζουν: «Μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι…» ή «Θες να τεστάρουμε μαζί κάποιο προϊόν». Επιστροφή στη δουλειά…
sexy23
22.00: Ώρα για σεξ; Όταν μιλάς όλη μέρα για burger, όταν έρχεται η στιγμή να πας να φας έχεις ήδη χορτάσει… Κάπως έτσι συμβαίνει και με μένα αρκετές φορές. Βέβαια, η φυσική επαφή και ο κατάλληλος άνθρωπος σε κάνουν να ξεπερνάς την πνευματική κόπωση. Έχω όμως πολλή δουλειά να κάνω απόψε. Το κουτί με τα προφυλακτικά που έχω απέναντί μου μπορεί να περιμένει.

Πηγή: glamourmagazine.co.uk

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!