Στο σύζυγο της Μάρας Δαρμουσλή ανήκει το εστιατόριο που κάηκε στη Νέα Σμύρνη

Η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/03/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την υπόθεση του εμπρησμού εστιατορίου της Νέας Σμύρνης, ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου καθαριότητας του εστιατορίου, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, εμφανίστηκαν ξαφνικά, τα ξημερώματα, δύο - τρία άτομα τα οποία έσπασαν ένα τζάμι και πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

Σημειώνεται, ότι η πυρκαγιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Ενας άνδρας διακομίστηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο, ενώ απεγκλωβίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό που μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο Παίδων.

Ο λόγος για το Cavaliere, που λειτουργούσε εδώ και περίπου έναν χρόνο και συνιδιοκτήτης του είναι ο γνωστός σεφ και σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλης Τσατσάκης.
"Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος", δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Μάρα Δαρμουσλή.

Η Μάρα Δαρμουσλή πρόσθεσε πως υπάρχουν κάμερες, αλλά δεν ξέρει ακριβώς πώς λειτουργούσε το κύκλωμα και πού έχει μείνει αρχείο καθώς ήταν live κάμερες, προσθέτοντας ότι το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς.

«Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι κάηκαν. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας άνθρωπος τίποτα γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό! Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων» είπε και κατέληξε: «Δεν έχω, ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε είχα απειλές, ούτε μισοί η οικογένεια μας, δεν είχαμε τέτοια θέματα. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Αρχές και οι αρμόδιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν και θα δούνε τι θα γίνει».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!