Ρεζερβέ τα χειμερινά θέρετρα και τα μπουζούκια

«Στην Ελλάς του 2000», της πρώτης φοράς «Αριστερά» και των capital controls κρατήσεις ξενοδοχείων και πίστες χτυπάνε ταβάνι.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τουλάχιστον για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και λίγο μετά.

Αποδράσεις


Το 100% φτάνει η πληρότητα σε must θέρετρα όπως η Αράχοβα και τα Τρίκαλα Κορινθίας. Το Καϊμακτσαλάν αγγίζει το 95%, το Μέτσοβο 90%. Το ίσιο ισχύει για την Πορταριά, την πόλη του Βόλου, τη Μακρυνίτσα και τα Χάνια Πηλίου όπου υπάρχει η προοπτική του 100%. Και σε γενικότερο επίπεδο όμως οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία και καταλύματα, τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς, παρουσιάζουν ανοδική τάση με πληρότητες που ξεπερνούν το 90% στα ξενοδοχεία υψηλής κατηγορίας και το 70% στα χαμηλής κατηγορίας.

Βέβαια όπως επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Κώστας Λεβέντης, πρέπει να λάβουμε υπόψη τον καλό καιρό και τις δελεαστικές προσφορές των ξενοδόχων, αφού σε σχέση με πέρυσι οι τιμές κατά μέσο όρο έχουν πέσει περίπου κατά 15%.

Πίστες


Την ίδια ώρα όσοι θα παραμείνουν «εντός των τειχών» έχουν ήδη κάνει την κράτησή τους στα νυχτερινά μαγαζιά. Κυριολεκτικά τις «κρίσιμες» μέρες δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει τραπέζι, ούτε για δείγμα. Απ’ το Fantasia του Νότη και το Teatro Music Hall της Πάολα, στο Ποσειδώνιο του Πλούταρχου και το Κέντρο Αθηνών του Βέρτη μέχρι το Περιβόλι τ’ Ουρανού της Πίτσας Παπαδοπούλου και της Λένας Αλκαίου, παρατηρείται το απόλυτο «φουλ».

Τιμές, για τέσσερα άτομα, είτε με φαγητό είτε με ουίσκι ή βότκα. Από 180… μίνιμουμ, μέχρι όσα γράψει η «ανηφόρα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!