Πρωτοψάλτη: Ο καθένας βγάζει αυτό που έχει μέσα του

Τι είπε για την περιβόητη συναυλία στο φορτηγό
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Συνέντευξη στον Δημήτηρη Δανίκα και το Πρώτο Θέμα έδωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την περιβόητη συναυλία με το φορτηγό:

Ποια είναι τα πρώτα σχόλια που άκουσες από συναδέλφους σου, αλλά και απλούς ανθρώπους;
«Τα πρώτα σχόλια ήταν από απλούς ανθρώπους. Μετά από όλη την Ελλάδα, ακόμα και από το εξωτερικό. Ταυτόχρονα από μουσικούς, ηθοποιούς, καλλιτέχνες, συνθέτες. Τέτοια και τόση ανταπόκριση δεν την περίμενα. Ειλικρινά έκλαιγα. Τόσο πολύ φορτισμένη συναισθηματικά ήμουν. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τόση αγάπη. Μια αγάπη που ξεπηδούσε σαν καθαρό κρυστάλλινο νερό από τις λέξεις που διάβαζα. Και το νερό σιγά-σιγά έγινε ποτάμι. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου. Ολα αυτά τα μηνύματα, και είναι πάρα πολλά, θα τα κρατήσω μέσα μου. Θα τα τοποθετήσω στο οροπέδιο της ψυχής μου. Θα ανεβαίνουν σιγά-σιγά, και έτσι θα μπορώ να τα ανακαλώ κάθε φορά που θα τα χρειάζομαι για να παίρνω δύναμη».

Τι έχεις να απαντήσεις σε όλους αυτούς που τοποθετήθηκαν τόσο αρνητικά, χλευαστικά και απορριπτικά;

«Είμαι άνθρωπος δημοκρατικός και πιστεύω στην ελευθερία του λόγου. Ο καθένας μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει. Κανείς δεν μπορεί να του αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα. Δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο. Απλά είναι θλιβερό να υπάρχει τόσος φθόνος, τόση κακία. Απογοητευτικό. Αλλά ο καθένας βγάζει αυτό που έχει μέσα του. Τελικά όλα αναχαιτίστηκαν από την αγάπη του κόσμου».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, συνθέτης μεγάλων δικών σου επιτυχιών, εκφράστηκε εντελώς αρνητικά και για σένα και για τον Κυριάκο. Εχεις μιλήσει μαζί του;
«Ενα έχω να πω: Η σωτηρία της ψυχής είναι μεγάλο πράγμα».

Όλη η συνέντευξη ΕΔΩ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!