Πολάκης: Δεν είναι δοκιμασμένα τα εμβόλια - ΝΔ: Στήριξη στους αντιεμβολιαστές

Σφοδρή αντιπαράθεση
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/06/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης αμφισβητεί ευθέως την ασφάλεια των εμβολίων, ενώ στη συνέχεια σε απάνηση του στη ΝΔ, εμμέσως παραδέχεται ότι δεν έχει εμβολιαστεί.

Γράφει ο Παύλος Πολάκης:

Η πραγματικότητα είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ τελικά.....
Όταν χορηγείς μαζικά εμβόλια στο Γενικο πληθυσμό (όχι μόνο στην Ελλάδα) τα οποία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΦΑΣΗΣ ΤΡΙΑ ,τότε οι πληροφορίες έρχονται στην πορεία.....
Ναι είναι σαφές πως «ξεστοκαραμε» εδώ..... κι ας οργίασαν τα ΜΜΕ όταν ακούστηκε αυτή η φράση!!!
ΝΑΙ είναι σαφές πως δεν μπορείς να βάλεις υποχρεωτικό εμβολιασμό ,όταν συμβαίνουν ΚΑΙ αυτά ....
Γι αυτό οι διάφοροι «καθηγηταδες» που βγαίνετε για να υποστηρίξετε το αφήγημα του Μητσοτακη ,με τους 12.500 νεκρούς μετά από 9 μήνες λοκ νταουν ,χωρίς τα μονοκλωνικά και με ΜΕΘ άρπα-κόλα με 100% θνητότητα....
ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!!

Να καταδικάσει τον Παύλο Πολάκη ο οποίος "αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν" καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

"Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΝΔ και προσθέτει:
Έχουν περάσει 24 ώρες και από τον ΣΥΡΙΖΑ σιγή. Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να καταδικάσει ευθέως τον κ. Πολάκη. Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι Τσίπρας = Πολάκης και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζεται τον κ. Βελόπουλο κλείνοντας το μάτι στους αντιεμβολιαστές".

Και η απάντηση Πολάκη:

«Την επιστημοσύνη μου δεν την παζαρεύω με κανέναν. Πέρυσι τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, έκανα και αντιγριππικό και αντι-πνευμονιοκοκκικό εμβόλιο, για πρώτη φορά στη ζωή μου, γιατί την προηγούμενη χρονιά είχα κάνει μια δύσκολα θεραπευθείσα βρογχίτιδα, ως καπνιστής. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια, τα κορίτσια έχουν κάνει όλα τα εμβόλια, όμως έκανα τα δοκιμασμένα εμβόλια», είπε ο κ. Πολάκης από τη Βουλή και πρόσθεσε: «εδώ δεν θα ξεχάσουμε όλη την ιατρική που ξέρουμε, επειδή εσείς στηρίξατε το αφήγημα της αντιμετώπισης της πανδημίας, στα εμβόλια ενώ σας φωνάζουμε από πέρυσι για κάποια πράγματα και επειδή η εντεταλμένη επιτροπή των λοιμωξιολόγων, σας κρατάει φανάρι. Γιατί γνωριζόμαστε με όλους τους κυρίους συναδέλφους.

Ρωτάω ιατρικά και να μου απαντήσουν ιατρικά και επιστημονικά πριν με καταδικάσει, όπως ζητάει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της, ο κ. Τσίπρας. Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι είναι τιο πρώτο εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής, το οποιοδήποτε από αυτά τα εμβόλια, το οποίο δίνεται μαζικά στον πληθυσμό, 8-9 μήνες μετά που εμφανίστηκε το πρόβλημα; Πότε ήταν το επόμενο συντομότερο εμβόλιο που δόθηκε; Είναι 3,5 ή 5 χρόνια το επόμενο; Γιατί έγινε αυτό; Υπήρξε ποτέ άλλοτε εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής, το οποίο να το κάνεις και να μην ξέρεις πόσο καιρό κρατάει η ανοσία; Το αντιγριππικό ξέρουμε ότι είναι για ένα χρόνο. Το αντιπνευμονιοκοκκικό είναι εφ΄όρου ζωής, ένα άλλο είναι για 5 χρόνια. Του κορωνοϊού, πείτε μου, για πόσο είναι;».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!