Ποιους καλλιτέχνες παίρνει στο Κρεμλίνο ο Ιβάν Σαββίδης

Δύο λαμπερά ονόματα της πίστας, μια εξαιρετική ερμηνεύτρια και όχι μόνο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την ερχόμενη Κυριακή, με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη, διοργανώνεται στη Μόσχα μια μεγάλη γιορτή στο πλαίσιο των εορτασμών του έτους «Ελλάδα - Ρωσία 2016».

Στο μεγάλο πάρτι που θα στηθεί στη ρωσική πρωτεύουσα θα δώσουν, μεταξύ άλλων, το παρών η Μελίνα Ασλανίδου, ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Συμμετέχουν ακόμη οι περίφημοι Πόντιοι λυράρηδες αδερφοί Τσαχουρίδη, οι «Μωμόγεροι» του Κώστα Αλεξανδρίδη, η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων, ο Κώστας Ζώης με την ομάδα του και ο Σύλλογος Επταμύλων από τις Σέρρες.

Επίσης το Ακαδημαϊκό Χορευτικό Συγκρότημα «Ιγκόρ Μοϊσέγεβ», η φημισμένη τραγουδίστρια Ταμάρα Γκβερντσιτέλι και οι συμπατριώτες μας από τη Μόσχα, ο πιανίστας Νίκος Σαββίδης και η τραγουδίστρια Ξένια Γεωργιάδη.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.00, με την Ανδρική Χορωδία του Πατριαρχείου Μόσχας με το «Παλαιό ρωσικό άσμα» και την Βυζαντινή Χορωδία «Θεσσαλονικείς Υμνωδοί» με μαέστρο τον Ιωάννη Λιάκο.

Υπολογίζεται πως θα παραβρεθούν 6.000 προσκεκλημένοι οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τη κουλτούρα των δύο χωρών.

Ανάμεσά τους Έλληνες υπουργοί και πολιτικοί οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν εκεί με τσάρτερ που ήδη έχει ναυλώσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!