Πέθανε ο Κώστας Κωτούλας

Ο σπουδαίος μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, στιχουργός, δισκογραφικός παράγοντας, Κώστας Κωτούλας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Γεννημένος στη Ναύπακτο στις 21 Μαΐου 1938, ο Κώστας Κωτούλας βρέθηκε στην Αθήνα για σπουδές στη Νομική, για να ακολουθήσει τις μεγάλες του αγάπες, το στίχο και το ραδιόφωνο, αλλά και να ασχοληθεί επαγγελματικά τη διαφήμιση πλάι στο Νίκο Δήμου, το Μάριο Ποντίκα, το Γιώργο Σκούρτη, τον Κώστα Μουρσελά και την αρθογραφία.

Γνώρισε από νωρίς και συνεργάστηκε με σπουδαίους Έλληνες από τον Γιώργο Παπαστεφάνου και τον Γιάννη Σπανό, τον Στέλιο Καζαντζίδη, το Γιώργο Μαρίνο, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Σταύρο Κουγιουμτζή, την Ελένη Δήμου, την Καίτη Χωματά. Συνεργάστηκε κυρίως με το Γιάννη Σπανό και στίχους του τραγούδησαν μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Μανώλης Μητσιάς, η Μαρινέλα, ο Μιχάλης Βιολάρης, η Καίτη Χωματά, ο Σταμάτης Κόκκοτας, η Δήμητρα Γαλάνη, η Βίκυ Μοσχολιού.

Ο Κώστας Κωτούλας έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου 2018, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν και η κηδεία του θα γίνει αύριο στη Ναύπακτο.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!