Πέθανε ο ηθοποιός Παναγιώτης Ραπτάκης

Δούλεψε με αυταπάρνηση στα δημοτικά θέατρα της Ελλάδας και στο ΚΘΒΕ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Παναγιώτης Ραπτάκης.

Τον θάνατό του γνωστοποίησε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο συνάδελφός του Σπύρος Μπιμπίλας, γράφοντας:

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας καλός, σεμνός και εργατικός συνάδελφος ο Παναγιώτης Ραπτάκης που δούλεψε με αυταπάρνηση στα δημοτικά θέατρα της Ελλάδας και στο ΚΘΒΕ, καλός οικογενειάρχης και σύζυγος τη σεμνής συναδέλφου μας Σταυρούλα Σπυρίδωνος που τη συλλυπούμεθα με όλη μας την καρδιά».

Ο Μπίμπιλας με αφορμή την επιθυμία του Παναγιώτη Ραπτάκη να «αποτεφρωθεί» και την «άρνηση της τοπικής εκκλησίας της πατρίδας του να τελέσει εκκλησιαστική ακολουθία όπως θα ήθελε ο εκλιπών, ανέφερε:

«Είναι απαράδεκτο και δείχνει σε τι μαύρα σκοτάδια βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εκκλησία μας. Πάνω σε αυτό το πολύ σοβαρό και ανθρώπινο πρόβλημα, όπως επίσης να πάρει θέση και η επίσημη Πολιτεία. Ο κάθε ελεύθερος Άνθρωπος έχει δικαίωμα στη σύγχρονη κοινωνία να επιλέγει τη θρησκεία του και τον τρόπο που θα εξαϋλωθεί το φθαρτό σώμα του. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε, θα σε θυμόμαστε με αγάπη».
rapt

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!