Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Κυρ. Μητσοτάκης: Ήθελα να επιβραβεύσω γυναίκες και άνδρες, που έχουν διακριθεί για τη δουλειά τους
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο της μεγάλης νίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ήθελα να επιβραβεύσω γυναίκες και άνδρες, που έχουν διακριθεί για τη δουλειά τους» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσίαση των 15 υποψηφίων του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέμεινε πως οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι έχουν κάτι ουσιαστικό να προσθέσουν στο δημόσιο διάλογο μέσα από τις δικές τους προσωπικές ιστορίες και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «το να εκτεθεί κάποιος στο στίβο της πολιτικής δεν είναι εύκολη υπόθεση».
Ο πρωθυπουργός επέμεινε, δε ότι με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο επικρατείας «κάνουμε μια τομή σε σχέση με αυτό που συνέβαινε στο παρελθόν, ανοίγουμε νέα πόρτα για νέα διαδικασία συμμετοχής. Δεν είναι ένα ψηφοδέλτιο με celebrities».

Επιπλέον, ο κ Μητσοτάκης προανήγγειλε πως την επόμενη 4ετία, εφ όσον επανεκλεγεί είναι δέσμευσή του «να επιτύχουμε μεγαλύτερες συγκλίσεις, ώστε να ψηφίζουμε από το μόνιμο τόπο διαμονής τους» και σημείωσε με νόημα πως «είναι ειρωνικό αυτοί που δεν το ήθελαν και καταψήφισαν το νόμο που φέραμε, να πηγαίνουν στο εξωτερικό και να ζητούν μεγαλύτερη συμμετοχή».
 
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ απαρτίζουν οι:
 
1. Ειρήνη Αγαπηδάκη
 
2. Θεόδωρος Σκυλακάκης
 
3. Χρήστος Στυλιανίδης
 
4. Ιωάννα Λυτρίβη
 
5. Γιώργος Σταμάτης
 
6. Νεφέλη Χατζηιωαννίδου
 
7. Μαρία Πολύζου
 
8. Γεωργία Βαχαρίδη
 
9. Νίκος Παπαϊωάννου
 
10. Νίκος Κορογιαννάκης
 
11. Μαρία Διοΐλη - Διαμαντοπούλου
 
12. 'Αννα Καστάνη
 
13. Σπύρος Καρανικόλας
 
14. Πορφυλένια Κανελλοπούλου
 
15. Αντώνης Σγαρδέλης

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!