Πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη

Ποιοι έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής ότι θα λάβουν μέρος
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/03/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα εικοσιτετράωρη απεργία για την τραγωδία στα Τέμπη προκήρυξαν τα συνδικάτα για την Πέμπτη (16/3) με συμμετοχή αυτή τη φορά και της ΓΣΣΕ.

«Όλων οι ζωές μετράνε. Απαιτούμε να διερευνηθούν σε όλο το εύρος οι αιτίες του δυστυχήματος και να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι» σημειώνει η ΓΣΣΕ στην ανακοίνωσή της και απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που έλαβε από το Γενικό Συμβούλιο, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης πανδημοσιοϋπαλληλικής πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης για την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, ενώνοντας τη φωνή των δημοσίων υπαλλήλων με αυτή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.

Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00 π.μ..

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ, αποφάσισε τη συμμετοχή του στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, καθώς και στο απεργιακό συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος, στις 11 π.μ..

Τη συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 16 Μαρτίου αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος, καλώντας σε συγκέντρωση στις 11:00 στη συμβολή των οδών Σταδίου και Καραγιώργη Σερβίας.

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία την Πέμπτη 16 Μαρτίου λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην πανελλαδική απεργία.

Στην 24ωρη απεργία, θα συμμετάσχει και η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν δάσκαλοι και καθηγητές.  

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΛΜΕ αναφέρει «συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 16/3» και καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 και σε όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις ανά τη χώρα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!