ΟΛΜΕ: Στάση εργασίας όπου επιβληθεί τηλεκπαίδευση

«Τέτοιου είδους μέτρα δεν είναι «καθόλου παιδαγωγικά»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε την «απάντηση» στις καταλήψεις, υπό μορφή υποχρεωτικής, εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για τους μαθητές των σχολείων που παραμένουν κλειστά λόγω κατάληψης, αλλά η ΟΛΜΕ ωστόσο έχει διαφορετική άποψη και δίνει τη δική της απάντηση, τόσο για την τηλεκπαίδευση, όσο και για την πρόβλεψη αποκλεισμού των καταληψιών μαθητών από τα τηλεμαθήματα.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος, σε δηλώσεις του τη Δευτέρα στον «ΘΕΜΑ FM», ισχυρίστηκε ότι τέτοιου είδους μέτρα δεν είναι «καθόλου παιδαγωγικά». «Δεν μπορούμε να παίξουμε τον ρόλο του δεσμοφύλακα και του καταδότη των μαθητών. Εμείς θα ξαναδούμε τα παιδιά, αν χαθεί η σχέση που έχουμε, η προσπάθεια θα πάει χαμένη», σχολίασε ο κ. Τσούχλος, εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία της ΟΛΜΕ με τις ανακοινώσεις της υπουργού για την τηλεκπαίδευση και τις απουσίες.

«Διαφωνούμε με την τηλεκπαίδευση αυτού του είδους, διαφωνούμε κάθετα με τις απουσίες» και ως ΟΛΜΕ «θα κάνουμε στάση εργασίας σε σχολεία με κατάληψη, εκεί όπου θα μας επιβάλουν διευθυντές να κάνουμε τηλεκπαίδευση», διεμήνυσε ο  πρόεδρος της Ομοσπονδίας. «Πρέπει να σεβόμαστε τις μαζικές συνελεύσεις των μαθητών», είπε ο κ. Τσούχλος και έκανε γνωστό ότι την Πέμπτη το προεδρείο της ΟΛΜΕ θα έχει συνάντηση με τη Νίκη Κεραμέως – λίγα μόλις 24ωρα μετά την «απειλή» του ότι αν δεν τους δεχθεί, θα πάνε στο γραφείο της «απρόσκλητοι». 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!