Οι κοκκινομάλληδες κάνουν πλέον πολύ σεξ

Οι κοκκινομάλληδες είναι στα καλύτερά τους αυτήν την εποχή και το ‘χουν ρίξει στο σεξ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/09/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Μέχρι σήμερα οι κοκκινομάλλες είχαν τη χάρη και την τιμητική τους. Όμως πλέον αντικείμενο του πόθου αποτελούν και οι κοκκινομάλληδες σε όλον τον πλανήτη.

Σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την Casumo, σε 175 κοκκινομάλληδες διαπιστώθηκε πως το τελευταίο διάστημα έκαναν ολοένα και περισσότερο σεξ.

Το περίφημο «The Ed Effect» οφείλει το όνομα και την αποτελεσματικότητά του στο άστρο του Εντ Σίραν.

Ο νεαρός Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης είναι σύμφωνα με τη μελέτη η αιτία που το 20% των συμμετεχόντων, που βρίσκεται μεταξύ 25-34 ετών, εισέπραξαν «περισσότερη προσοχή» από τη στιγμή που έγινε διάσημος ο Σίραν.

Γιατί η έρευνα ασχολήθηκε και με 1000 γυναίκες, οι οποίες και ερωτήθηκαν σχετικά με τους «τζίντζερ» άνδρες. Οι απαντήσεις επιβεβαίωσαν το The Ed Effect». Το συμπέρασμα κατέδειξε μία στις 20 γυναίκες τον θέλει κοκκινομάλλη

Εκπρόσωπος της Casumo δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι έκπληξη πως οι κοκκινομάλληδες προσελκύουν περισσότερο την προσοχή των ανδρών απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Περισσότεροι άνθρωποι “αγκαλιάζουν” το φυσικό τους χρώμα».

Γιατί δεν είναι μόνο ο Εντ Σίραν που παίζει κοκκινομάλλικα. Ο τραγουδοποιός έχει για συμπαραστάτες τον πρίγκιπα Χάρι, τους ηθοποιούς Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Ντέμιαν Λιούις και όχι μόνο.

Χαρά λοιπόν στους κοκκινομάλληδες!


Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!