Ο Βασίλης Καρράς διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια στο Κοκκινοχώρι Καβάλας τη δική του… φάρμα.
Στην μεγάλη έκταση που έχει σε υψόµετρο 200 µέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου, παράγει τα δικά του προϊόντα.
Ανάμεσά τους και ελιές και ελαιόλαδο. Το τελευταίο έχει γνωρίσει σημαντικές διακρίσεις και μάλιστα ταξιδεύει και εκτός συνόρων.
Ο Βασίλης Καρράς εξάγει πλέον το έξτρα παρθένο ελαιόλαδό του στην Αµερική.
Να σηµειωθεί πως όλα τα προϊόντα που προσφέρει η φάρµα του έχουν παραχθεί µε οικολογικές µεθόδους, χωρίς τη χρήση βλαβερών χηµικών παρασκευασµάτων.
Στη «Φάρµα Καρρά» παράγονται, µεταξύ άλλων, ελιές, καρύδια, πιπεριές, κεράσια, σταφύλια και σύκα. Επίσης, στον χώρο µπορεί να γίνει τέλεση γάµου ή βάφτισης, στο µικρό κτιστό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και το µαγευτικό περίγυρό του.
«Οταν δίνεις αφοσίωση και αγάπη σε αυτό που κάνεις, δεν µπορεί το αποτέλεσµα να µην είναι τέλειο» είναι η φράση που υπάρχει µέσα στο κτήµα.
Στην μεγάλη έκταση που έχει σε υψόµετρο 200 µέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου, παράγει τα δικά του προϊόντα.
Ανάμεσά τους και ελιές και ελαιόλαδο. Το τελευταίο έχει γνωρίσει σημαντικές διακρίσεις και μάλιστα ταξιδεύει και εκτός συνόρων.
Ο Βασίλης Καρράς εξάγει πλέον το έξτρα παρθένο ελαιόλαδό του στην Αµερική.
Να σηµειωθεί πως όλα τα προϊόντα που προσφέρει η φάρµα του έχουν παραχθεί µε οικολογικές µεθόδους, χωρίς τη χρήση βλαβερών χηµικών παρασκευασµάτων.
Στη «Φάρµα Καρρά» παράγονται, µεταξύ άλλων, ελιές, καρύδια, πιπεριές, κεράσια, σταφύλια και σύκα. Επίσης, στον χώρο µπορεί να γίνει τέλεση γάµου ή βάφτισης, στο µικρό κτιστό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και το µαγευτικό περίγυρό του.
«Οταν δίνεις αφοσίωση και αγάπη σε αυτό που κάνεις, δεν µπορεί το αποτέλεσµα να µην είναι τέλειο» είναι η φράση που υπάρχει µέσα στο κτήµα.