Ο Σκλαβενίτης μπαίνει στον χώρο της εκπαίδευσης

Οι αποφάσεις της έκτακτης γενικής συνέλευσης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων λίγο πριν από την τακτική Γενική Συνέλευση, με αντικείμενο την προσθήκη δραστηριοτήτων, η εταιρία ανάρτησε τις αποφάσεις με τις οποίες φαίνεται ότι ο όμιλος Σκλαβενίτη εισέρχεται στον χώρο της εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα η επέκταση του σκοπού της εταιρείας αφορά στην :

  • Ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία Σχολών και Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (επιπέδου ένα και δύο) επαγγελμάτων σχετιζόμενων με το Λιανικό Εμπόριο.
  • Έκδοση, διακίνηση και εμπορία βιβλίων, φυλλαδίων, περιοδικών και εκπαιδευτικών βοηθημάτων.
  • Διοργάνωση πάσης φύσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ημερίδων, συνεδρίων καθώς και τον σχεδιασμό, υλοποίηση και διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε εργοδότες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζόμενους και άνεργους.

Μένει να διευκρινισθεί εάν η επέκταση του σκοπού της Σκλαβενίτης αφορά σε δραστηριότητες που πραγματοποιεί ήδη (π.χ. σεμινάρια εργαζομένων)  ή για κάτι πιο μεγάλο, στα πρότυπα σχολών που έχουν άλλες εταιρίες του κλάδου λιανεμπορίου παγκοσμίως. όπως η Tesco, και η Lidl.

Η Σκλαβενίτης είναι η μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου με πάνω από 22.000 προσωπικό και η μεγαλύτερη ιδιωτική επιχείρηση στην χώρα. Οι εξελίξεις και η χρήση νέων τεχνολογιών στον συγκεκριμένο τομέα απαιτεί συνεχή εκπαίδευση από την πλευρά των εταιρειών οι οποίες συνήθως προσφεύγουν σε συνεργασίες με εξειδικευμένα ΙΕΚ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!