Ο Σάκης… περιμένει το πέμπτο του παιδί!

Καινούργια γεννητούρια για τον Σάκη Ρουβά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Επιχειρηματίας αξιώσεων ο Σάκης Ρουβάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής παράλληλα με το τραγούδι σκοπεύει να ασχοληθεί και με τις νέες τεχνολογίες στον τομέα της ενέργειας και των βιολογικών καλλιεργειών.

Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος για το εγχείρημα και ότι νοιώθει σαν να περιμένει με την Κάτια το πέμπτο τους παιδί!

Συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς προχώρησε στην ίδρυση Ανώνυμης Εταιρείας, της SK Κτηνοτροφικής, η οποία θα δραστηριοποιείται στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων, καθώς και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο. Ο ίδιος ασχολείται ενεργά με τα επιχειρηματικά πλάνα της εταιρίας, έχοντας στο πλευρό του και τον αδελφό του Νίκο.

Μάλιστα τη Δευτέρα επισκέφθηκε την Καρδίτσα και έκανε δηλώσεις στους εκεί αγρότες και κτηνοτρόφους, οι οποίοι δείχνουν ενδιαφέρον για τη νέα επένδυση του τραγουδιστή και θέλουν να ενημερωθούν ώστε να συνεργαστούν μαζί του διαθέτοντας στην εταιρία του τα απόβλητα για την παραγωγή ενέργειας με σύγχρονους τρόπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε αυτή την περιοχή όχι τυχαία, καθώς η σύζυγος του Κάτια κατάγεται από τον Τύρναβο και έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Καρδίτσα. Έχει ήδη αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων όπου θα κατασκευάσει μια υπερσύγχρονη μονάδα πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο.

Ο ίδιος ο Ρουβάς δήλωσε απευθυνόμενος στους παραγωγούς της Καρδίτσας ότι «μετά από 25 χρόνια σ έναν τελείως διαφορετικό τομέα αυτό είναι το πρώτο του εγχείρημα. Η ανταποδοτικότητα είναι για το συμφέρον όλων μας. Ήρθα στην Καρδίτσα πριν από επτά χρόνια. Πιστεύω ότι ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της Ελλάδας και χρειάζεται υποστήριξη. Όσο πιο πολλοί νέοι άνθρωποι ασχοληθούν με αυτόν τον τομέα θα είναι για το καλό όλων μας. Μάλιστα θα ήθελα να με μυήσετε και στα κτηνοτροφικά γιατί είναι κι αυτός ένας τομέας που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Με τη βοήθεια σας θα μπορέσω να πραγματοποιήσω και αυτό μου το όνειρο».

Σάκης Ρουβάς

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!