O Obama και ο «ανατρεπτικός» μεταφραστής του!

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Ο «μεταφραστής θυμού», βοήθησε τον Obama να μπορέσει να πει όλα εκείνα όσα δεν του επέτρεπε η θέση του!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
O Barrack Obama έχει θετικά και αρνητικά (όπως όλοι φυσικά), αλλά ένα από τα ατού του είναι οι ανατρεπτικές του ιδέες. O πρόεδρος των Η.Π.Α. σε συνέντευξη που παραχώρησε θέλησε να ξεφύγει από τα καθιερωμένα και έτσι ο κωμικός Keegan-Michael Key, χρησιμοποιήθηκε ως… μεταφραστής του.

O Barrack Obama μεταφρασμένος από τον Keegan-Michael Key

Σε μια ομιλία γεμάτη αυτοσαρκασμό και αρκετές «μπηχτές» με χιούμορ φυσικά προς πάσα κατεύθυνση, ο Barrack Obama προσέφερε κάτι διαφορετικό. Ο Obama λοιπόν μίλησε για τους δημοσιογράφους, την Hilary Clinton, την κλιματική αλλαγή και πολλά ακόμα.

Ο «μεταφραστής θυμού», ονομάστηκε ο… ρόλος του Keegan-Michael Key στην ομιλία, βοήθησε τον Obama να μπορέσει να πει όλα εκείνα όσα δεν του επέτρεπε η θέση του. Εν ολίγοις, αποτελέσει μια πιο… unrated version του πλανητάρχη, όπως λέμε και στην κινηματογραφική διάλεκτο. Τα σχόλια που ακολουθούν την ομιλία ήταν άκρως καυστικά και γεμάτα απολαυστικές ατάκες.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!