Ο καιρός της Πέμπτης (21/3)

Αραιές τοπικές νεφώσεις
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/03/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 αναμένονται αραιές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και το Κεντρικό Αιγαίο έως το μεσημέρι, ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά το μεσημέρι και απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τόσο έως το πρωί, όσο και προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 11 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 20, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 10 έως 17, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 12 έως 20 και τοπικά στη Ρόδο έως 21 με 22, και στην Κρήτη από 11 έως 19 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές και δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στον Πατραϊκό θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τόσο έως το πρωί, όσο και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!