Ο Διονυσίου κάνει μήνυση στον αστυνομικό

(VIDEO) Οι δηλώσεις του Στέλιου Διονυσίου στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων στο οποίο παρέμεινε κρατούμενος όλη τη νύχτα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Στέλιος Διονυσίου οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μετά από επεισόδιο με αστυνομικό.

Ο Διονυσίου δήλωσε χαρακτηριστικά κατά την έξοδό του από το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων στο οποίο παρέμεινε κρατούμενος όλη τη νύχτα μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του αστυνομικός υποστηρίζοντας ότι τον χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του όταν δεν του επέτρεψε να περάσει από την κορδέλα που είχε τοποθετηθεί για να κλείσει η Βασιλίσσης Σοφίας το απόγευμα της Τρίτης:

«Δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό. Ένιωσα δύσπνοια, πήγαινα στο νοσοκομείο, δεν με άφηναν να περάσω. Πέρασα με το αμάξι, δεν χτύπησα κάποιον αστυνομικό, δεν κατέβασα την κορδέλα».

Ο δικηγόρος του ερμηνευτή Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αστυνομικού:

«Θα ζητήσουμε προκαταρκτική εξέταση με έλεγχο του υλικού από τις κάμερες κυκλοφορίας. Έχουμε δικούς μας μάρτυρες όσον αφορά την αθωώτητα μας γιατί είναι πολύ σοβαρή η καταγγελία ότι τον χτυπήσαμε με το αυτοκίνητο».

Ο Πέτρος Μαντούβαλος δικηγόρος του αστυνομικού που τραυματίστηκε, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 δήλωσε με τη σειρά του:

«Ενώ όλα τα άλλα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα το αυτοκίνητο ξεκίνησε και κατευθυνόταν προς τα πάνω του σπάζοντας την κορδέλα. Το παιδί πετάχτηκε δίπλα, γιατί είναι 25χρονος, και τον χτύπησε στο χέρι. Έχει κακώσεις, τον πήρε το ΕΚΑΒ τον πήγε στο 401 και επειδή είναι μικρός ο τραυματισμός του προς το κάτω μέρος του καρπού πήρε εξιτήριο… Ο τραγουδιστής καθύβρισε τον αστυνομικό και τον άκουγε το κέντρο της Αμέσου Δράσεως τον άκουγε, το περιστατικό είναι καταγεγραμμένο».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!