Νυχτερινή έφοδος Πολάκη στη ΜΕΘ του Σωτηρία

Η κόντρα καλά κρατεί και οι πολίτες ψάχνουν την αλήθεια
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά τη χθεσινή κόντρα στη Βουλή περί της λειτουργικότητας του συνόλου των κρεβατιών ΜΕΘ στο νοσοκομείο Σωτηρία, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επισκέφθηκε αργά το βράδυ το νοσοκομείο για να διαπιστώσει όπως είπε ο ίδιος την κατάσταση.

Στη συνέχεια ανάρτησε video στο οποίο ισχυρίζεται ότι είχε δίκιο και ότι δεν λειτουργούν όλα τα κρεβάτια και απαίτησε δημόσια συγγνώμη από τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας στην οποία υποστηρίζεται, και πάλι, ότι όλα τα κρεβάτια της ΜΕΘ του Σωτηρία είναι λειτουργικά.

Η κόντρα καλά κρατεί και οι πολίτες ψάχνουν την αλήθεια.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:



Και η απάντηση του υπουργείου:

«Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας. Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του.

Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του. Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!