Νικολόπουλος: Όταν με πήρε τηλέφωνο η Παπαγιαννοπούλου νευριασμένη...

Μια ιστορία από τα παλιά θυμήθηκε ο μουσικοσυθέτης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου μίλησε ο Χρήστος Νικολόπουλος στην εκπομπή "Προσωπικά" στο ΕΡΤ, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ακόμα στίχους της και πρόκειται να τους μελοποιήσει.

Είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης:

η γνώρισα γύρω στο 1970, τότε ήταν η μόδα που έκαναν βραδιές σε αναψυκτήρια. Σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη σε αυτήν, για να μαζέψουμε χρήματα και να τη στηρίξουμε, την γνώρισα. Με ήξερε και έτσι ανοίξαμε μια σχέση. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ πνευματικός, καλοκάγαθη, ομιλητική στη σχέση της με τους ανθρώπους. Είχε κάποιες ιδιαιτερότητες, όπως όλοι ξέρουμε.

Μου είπε ότι θα μου δώσει κάποια τραγούδια. Πήγα στο σπίτι της, κάπου στη Δροσοπούλου, και μου έδωσε 2-3. Τα μελοποίησα και τα ηχογραφήσαμε με έναν τραγουδιστή που λεγόταν Μάριους. Κυκλοφόρησαν και τα άκουσε στο ραδιόφωνο.

Με πήρε τηλέφωνο πολύ νευριασμένη και μου λέει "Άκουσα τα τραγούδια μου, τα έβγαλες και δεν με ρώτησες". Της λέω "Κυρία Ευτυχία εσείς μου τα δώσατε, έχω το όνομά σας στον δίσκο, τι άλλο να κάνω". Και μόλις της είπα ότι έχω το όνομά της πάνω, ηρέμησε, και μου λέει: "Ναι παιδί μου, δεν το ήξερα, γιατί σε όπους έδινα δεν έβαζαν το όνομά μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ".

Έχω την ευτυχία να έχω ακόμα 5-6 στίχους της, πολύ καλούς, τους οποίους θα αξιοποιήσω".

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!