Νέα Φιλαδέλφεια: Το κομβόι έφτασε ανενόχλητο από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα

Απούσα η ΕΛΑΣ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πολλά ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας προκαλούν τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ έξω από την OPAP Arena μετά από επιδρομή Κροατών χούλιγκανς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 29χρονος δέχθηκε πολλαπλές και κατέληξε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Παράλληλα ανάμεσα στους συνολικά οκτώ τραυματίες (τέσσερις Έλληνες και τέσσερις Κροάτες), φέρεται να υπάρχει και ένα ανήλικο άτομο που φέρει τραύμα από πέτρα στο κεφάλι.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε παραπάνω από 90 συλλήψεις, ωστόσο η επέμβαση των δυνάμεων σημειώθηκε όταν ήταν πλέον αργά, εγείροντας σοβαρά ερωτήματα για την απουσία των ελληνικών αρχών στην άφιξη των 150-200 Κροατών χούλιγκανς στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως η μετακίνηση των οπαδών της Κροατικής ομάδας για το σημερινό ματς της ΑΕΚ με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League είχε απαγορευτεί.

Παρόλα αυτά εκατοντάδες οπαδοί της κροατικής ομάδας κατέφθασαν ανενόχλητοι στη χώρα μας. 

Μάλιστα ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο "Χ" δείχνει το κονβόι που καταφτάνει στην Αθήνα, χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών.
Ενώ σε άλλο βίντεο στο ίδιο μέσο απαθανατίζονται οι χούλιγκανς σε σταθμό του ΗΣΑΠ, να κρατούν καδρόνια και άλλα αντικείμενα, φορώντας κουκούλες και να εξέρχονται από τον σταθμό χωρίς την παρουσία αστυνομίας.
Εντύπωση προκαλεί λοιπόν πως το κονβόι των χούλιγκανς διένυσε οδικώς 1.500 χιλιόμετρα φτάνοντας ανενόχλητο από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα, πώς πέρασε τα σύνορα, αλλά και πώς οι οπαδοί έφτασαν έως τη Νέα Φιλαδέλφεια οπλισμένοι με αιχμηρά αντικείμενα που οδήγησαν και στον θάνατο του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!