Μήνυση στον Μπιμπίλα από το ekklisiaonline

Με αφορμή ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το ekklisiaonline με αφορμή ανάρτησή του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook τον Δεκαπενταύγουστο όπου σχετίζει την Παναγία με μια μετανάστρια ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει μήνυση στον Πρόεδρο του ΣΕΗ.

Το ekklisiaonline, η ηλεκτρονική εφημερίδα που παρουσιάζει νέα που αφορούν την εκκλησία και την Ορθοδοξία, αναφέρει:

«Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και τον ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα».
mpm
Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατές παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά! Αλήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί, τι Παναγία είναι;" Επειδή εγώ εναντίον όλων των θρησκειών που μας χώρισαν, καμία Παναγία δεν μπορεί να βοηθήσει εάν εμείς όλοι δεν διορθωθούμε. Σαχλαμάρα είναι να μην σκέπτεται ο καθένας που γιορτάζει την συγκεκριμένη μέρα τι συμβαίνει γύρω του. Ειρωνεία υπάρχει για όλες τις θρησκείες που κοροϊδεύουν τον κόσμο».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!