Λέων: «Στο αποτεφρωτήριο 850 βαθμοί Κελσίου, στα βαγόνια 1.000»

«Κάποιοι αγνοούμενοι ενδεχομένως να μην βρεθούν ποτέ»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μιλώντας σε εκπομπή του MEGA το πρωί της Πέμπτης (02/03), ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, σημείωσε πως λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης των τρένων αλλά και των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν στα βαγόνια , κάποιοι αγνοούμενοι ενδεχομένως να μην βρεθούν ποτέ.

"Είχαμε δύο ενέργειες οι οποίες ήταν πολύ υψηλές. Καταρχάς είχαμε την κινητική ενέργεια, το οποίο σημαίνει μία σφοδρή σύγκρουση βαρέων μέσων σε μεγάλη ταχύτητα. Σημαίνει ότι οι επιβάτες θα εκτιναχθούν με συνέπεια είτε σοβαρότατες κακώσεις, είτε διαμελισμούς. Από την άλλη, είχαμε πολύ υψηλές θερμοκρασίες ".

"Στο αποτεφρωτήριο έχουμε 850 βαθμούς Κελσίου. Στα βαγόνια είχαμε 1.000 βαθμούς Κελσίου, με ό,τι σημαίνει αυτό για τα όποια υπολείμματα μπορούμε να βρούμε και σε τι κατάσταση θα είναι αυτά. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, δυστυχώς, κάποιοι από τους αγνοουμένους να μην βρεθούν ποτέ"

"Από σήμερα και μετά θα δίνει αποτελέσματα η ταυτοποίηση των σορών".

"Κάποιες οικογένειες μπορεί να μην ταυτοποιήσουν ποτέ τους ανθρώπους τους, γιατί μπορεί να μη βρεθεί απολύτως τίποτα από ένα σώμα".

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!