Κουκουλοφόροι μπήκαν στον Ιανό και τα έσπασαν!

Κουκουλοφόροι με λοστούς και βαριοπούλες προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ομάδα 10 κουκουλοφόρων εκμεταλλευόμενη την πορεία των συνδικάτων που βρισκόταν σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο βιβλιοπωλείο Ιανός.

Χρησιμοποιώντας λοστούς και βαριοπούλες έσπασαν την εξωτερική τζαμαρία του καταστήματος και μπήκαν στον εσωτερικό χώρο. Εκεί οι μισοί πέταξαν και σκόρπισαν βιβλία και άλλα αντικείμενα ενώ οι άλλοι μισοί ολοκλήρωναν το καταστροφικό τους έργο εξωτερικά. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν πελάτες και υπάλληλοι του βιβλιοπωλείου.
ianosssd.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΑΝΟΥ


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ - ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ

Ο IANOS, ένας χώρος πολιτισμού και ιδεών, αποτέλεσε σήμερα στόχο τραμπούκων-κουκουλοφόρων, που με την αξιομνημόνευτη απουσία της αστυνομίας, κατάφεραν να προκαλέσουν φθορές στις βιτρίνες του βιβλιοπωλείου μας, στην οδό Σταδίου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους διαδηλωτές που εναντιώθηκαν στους τραμπούκους - κουκουλοφόρους και στις πρακτικές τους.

Ο πολιτισμός δεν εκφοβίζεται και δεν φιμώνεται με κανέναν τρόπο. Γι' αυτό και ο IANOS λειτουργεί κανονικά και όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας, θα πραγματοποιηθούν χωρίς καμία αλλαγή.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!