Κλειστό τμήμα της Ποσειδώνος μέχρι τις 11:30 για την εξουδετέρωση βόμβας

Πρόκειται για βόμβα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κλειστό θα μείνει σήμερα τμήμα της Ποσειδώνος προκειμένου να γίνει ελεγχόμενη έκρηξη για την εξουδετέρωση βόμβας του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε χθες (25/10) στη Γλυφάδα.

Ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα. Στην ίδια οδό ισχύει από χθες (25/10) απαγόρευση στάθμευσης από 21:00 μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι. Αναλόγως αναμένεται να διαμορφωθούν και τα δρομολόγια των λεωφορείων, των ΚΤΕΛ και του Τραμ.



Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν θα είναι οι εξής:

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 από 9:30 έως 11:30 στα οδικά τμήματα:

Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.
Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 στις 21.00έως την Πέμπτη 26/10/2023 στις 11.30.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!