Κατερίνα Στεφανίδη: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα της μητέρας μου»

Η μητέρα της Ολυμπιονίκη αναπαρήγαγε πρωτοσέλιδο για την υπόθεση Γεωργούλη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την αντίδραση της Κατερίνας Στεφανίδη προκάλεσαν τα σχόλια χρηστών στα social media που την καλούσαν να πάρει θέση για τις αναρτήσεις της μητέρας της.

Σημείωνεται ότι η μητέρα της Ολυμπιονίκη Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, σχολίασε πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Αττική, αφού αναπαρήγαγε το δημοσίευμα μέσω Twitter, το συνόδευσε με σχόλιο: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».





Η ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις με αποτέλεσμα λίγο μετά η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη να την κατεβάσει.

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου», έγραψε η Κατερίνα Στεφανίδη απαντώντας σε σχόλιο χρηστών στο Instagram. «Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι» απάντησε σε σχόλιο χρήστη του Instagram. «Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις» πρόσθεσε η Ολυμπιονίκης.

Στη συνέχεια σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της από αυτήν της μητέρας της, έγραψε πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να την κάνει αντικείμενο του κομματισμού του, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν σκοπεύει να «μαζέψει» την μητέρα της καθώς δεν έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα.

ωαδγδαγα

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!