Κατακραυγή για Μπογδάνο: Δημοσιοποίησε λίστα ονομάτων παιδιών νηπιαγωγείου

Ο ίδιος μιλάει για λάθος
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/09/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος κοινοποίησε δημοσίευμα ιστοσελίδας, η οποία παλαιότερα ανήκε στον ίδιο και έχει μεταβιβάσει στη σύζυγό του λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας, το οποίο περιείχε μια λίστα ονομάτων από τάξη νηπιαγωγείου για να καταδείξει ότι τα περισσότερα ονόματα παιδιών δεν ήταν ελληνικά. Το δημοσίευμα είχε τίτλο: «Ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας».

Η χωρίς προηγούμενο πράξη δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων παιδιών προκάλεσε σάλο, με αποτέλεσμα, μετά την κατακραυγή, ο ίδιος να επικαλεστεί λάθος και να προσπάθησε να τα μαζέψει με νέα ανάρτηση:

Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει.Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.

Screen Shot 2021 09 15 at 11.15.22

Τη διαγραφή του Κ. Μπογδάνου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει πως «πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους».

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνησή του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος». Όπως επισημαίνει, «το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πώς βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!