«Καλάθι του Άγιου Βασίλη»: Ποια παιχνίδια περιλαμβάνει

Κάντε τα δώρα σας με σημαντικές εκπτώσεις
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αρχίζει το «Καλάθι του Άγιου Βασίλη» προκειμένου γονείς και συγγενείς να μπορούν να αγοράζουν δώρα στα παιδιά τους σε… ανθρώπινες τιμές.

Η κυβέρνηση φέρνει άλλο ένα μέτρο, προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα που έχουν δυσκολέψει τη ζωή μας.

Όλα τα προϊόντα που θα μπουν στο «Καλάθι του Άγιου Βασίλη», θα φέρουν ειδικό σήμα, ώστε να ξέρουν οι καταναλωτές το τι αγοράζουν.

Η ενημέρωση για τα προϊόντα που συμμετέχουν στο «Καλάθι του Αϊ Βασίλη» γίνεται υποχρεωτικά μέσω ειδικού σήματος που τοποθετείται επί των προϊόντων ή στο φυσικό ή στον ηλεκτρονικό χώρο πώλησής τους ή σε κάθε μέσο με το οποίο τα προϊόντα διαφημίζονται στον καταναλωτή.

Οι κατηγορίες που περιλαμβάνονται στο «Καλάθι του Άγιου Βασίλη» είναι:

Επιτραπέζια/Παζλ
Παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα
αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης)
Βρεφικά παιχνίδια
Φιγούρες δράσης
Παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ.
παιχνίδια με τουβλάκια)
Οχήματα – Τηλεκατευθυνόμενα
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές
μπασκέτες και τέρματα)
Λούτρινα
Μουσικά παιχνίδια

Απαγορεύεται η χρήση του ειδικού σήματος σε προϊόντα που δεν συμμετέχουν στην πρωτοβουλία στο «Καλάθι του Αϊ Βασίλη» και δεν έχουν δηλωθεί με τον κατάλογο καταναλωτικών προϊόντων που κάθε επιχείρηση έχει αποστείλει στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Στις επιχειρήσεις που παραβιάζουν την ως άνω απαγόρευση επιβάλλονται διοικητικές κυρώσεις επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000,00 €) ανά κατάστημα στο οποίο συντελείται η παράβαση.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!