Καιρός: Έρχεται νέα κακοκαιρία σε όλη τη χώρα

Δύο διαταραχές θα φέρουν έντονα φαινόμενα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/11/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλάζει από αύριο ο καιρός και σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, δύο θα είναι οι διαταραχές που θα επηρεάσουν τη χώρα τις επόμενες ημέρες. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twittter ο κ. Κολυδάς η πρώτη επιδείνωση θα υπάρξει την Τετάρτη και γι' αυτό θα εκδοθεί προειδοποίηση το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ η αλλαγή του καιρού θα επηρεάσει κυρίως τα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η δεύτερη διαταραχή του καιρού θα σημειωθεί το Σαββατοκύριακο.
 

Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Προειδοποίηση για αλλαγή του καιρού το Σαββατοκύριακο απηύθυνε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook στην οποία κάνει λόγο για προγνωστικά στοιχεία που δείχνουν «πρόσκαιρη αλλά σοβαρή πανβαλκανική-πανελλαδική επιδείνωση του καιρού».

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου η αλλαγή του καιρού θα προκληθεί από «ένα πολύ γρήγορα κινούμενο αλλά ιδιαίτερα δραστήριο και βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο και θα μπορούσε να φέρει έστω και για κάποιες ώρες σφοδρούς ανέμους σε στεριά και θάλασσα, τοπικά δυνατές βροχές αλλά και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά».

Στο πλαίσιο αυτό ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 ζητά από όσους σχεδιάζουν ταξίδι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα αλλά και στα υπολοιπα Βαλκάνια να παρακολουθούν τις προβλεπόμενες καιρικές εξελίξεις μέσα από τα δελτία καιρού τα επόμενα 24ωρα.

Η ανάρτηση Αρναούτογλου για τον καιρό

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!