Η φανέλα με το Νο 6!

Σαν σήμερα, πριν 17 χρόνια, ο Άρης πήρε την απόφαση να αποσύρει τη φανέλα με το Νο 6!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Άρης ενέταξε το Νίκο Γκάλη στη δύναμή του το 1979. Αγωνίστηκε στην ομάδα συνολικά 13 χρόνια, που αποτέλεσαν τη χρυσή εποχή για τους κιτρινόμαυρους και τους οδήγησε στην κατάκτηση οκτώ πρωταθλημάτων και έξι κυπέλλων.

Σαν σήμερα, πριν 17 χρόνια, ο Άρης πήρε την απόφαση να αποσύρει τη φανέλα με το Νο 6, αναγνωρίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την προσφορά του Νίκου Γκάλη στο σύλλογο.

Ο Νίκος Γκάλης έγραψε σχετικά στη σελίδα του στο Facebook: «Σαν σήμερα πριν 17 χρόνια ο ΑΡΗΣ πήρε την απόφαση να αποσύρει την φανέλα με το Νο 6 αναγνωρίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την προσφορά μου στον σύλλογο. Είναι πολύ μεγάλη τιμή αυτή για κάθε αθλητή. Ο ΑΡΗΣ ήταν, είναι και θα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Και σήμερα αισθανόμενος την αγάπη του Αρειανού λαού νιώθω υπερήφανος και ευτυχής που φόρεσα την κίτρινη φανέλα».

Υπενθυμίζουμε πως το 1987 ο Νίκος Γκάλης οδήγησε Εθνική μας ομάδα στον ανεπανάληπτο θρίαμβο, με την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ της Αθήνας. Δύο χρόνια αργότερα, η Εθνική με ηγέτη και πάλι τον Γκάλη κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου.
NIKOS GKALHS 2

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!