Η αντίδραση του Βέρτη για τον έλεγχο της αστυνομίας στο μαγαζί

(VIDEO) «Να πάει στις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/08/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Νίκος Βέρτης εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του αεροδρομίου.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματός του αντιλήφθηκε ότι στο κατάμεστο μαγαζί γινόταν έλεγχος από την αστυνομία. Τότε, ζήτησε από του θαμώνες να φωνάξουν δυνατά και να χειροκροτήσουν, έτσι ώστε οι αστυνομικοί να μετρήσουν τα ντεσιμπέλ του ήχου.

Όπως φαίνεται και από τα video που αναρτήθηκαν απ’ το κοινό στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Βέρτης είπε στο μικρόφωνο:

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω… Έλεος».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι η τρίτη που έγινε έλεγχος στο συγκεκριμένο μαγαζί ενώ το σχήμα έκανε πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου.

Και συνέχισε ο Νίκος Βέρτης απευθυνόμενος στον κόσμο:

«Δεν μπορώ το άδικο ρε γα…το. Ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι απαγορεύεται να καπνίζεις. Είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις. Τρέχω στην Αττική Οδό με 250 χλμ, γράφει η πινακίδα 120 χλμ. Γράφουν την Αττική Οδό ή εμένα που τρέχω με 250; Έχει λογική αυτό; Είναι άδικο. Είμαστε δύο χρόνια κλειστά με covid, ταλαιπωρίες, ο κόσμος είναι σκασμένος. Αφήστε να διασκεδάσει ο κόσμος, να περάσει καλά»

Video: Proto Thema

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!