Η Ακρίτα απαντά ξανά στη Στάη

«Η αδέσμευτη δημοσιογραφία: με Κυριάκο στη δεξίωση, με Μαρέβα διακοπές».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δίχως τέλος η «κόντρα» της Έλενας Ακρίτα με την Έλλη Στάη!

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώτη σχολίασε τη «διαχυτική» φωτογραφία της δεύτερης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τη γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Έγραψε η Ακρίτα στον λογαριασμό της στο Instagram: «Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει συνέντευξη… Επειδή τώρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η πρoσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least».

Λίγο αργότερα, η Έλλη Στάη απάντησε με μια φωτογραφία που έβγαλε στις διακοπές της στην Πάτμο, όπου ποζάρει αγκαλιά με τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας: «Εγώ προτιμώ τη Μαρέβα».

Για να έρθει η απάντηση της Ακρίτα: έγραψε στη λεζάντα.

«Η αδέσμευτη δημοσιογραφία: με Κυριάκο στη δεξίωση, με Μαρέβα διακοπές. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις αντικειμενικές συνεντεύξεις που θα δώσει το πρωθυπουργικό ζεύγος στην αγαπητή συνάδελφο».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!