Γραμματόσημα κατά της ομοφοβίας από τα ΕΛΤΑ

Σειρά με τίτλο "LGBTQI+ We support you"
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/06/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τη σειρά γραμματοσήμων για το ελληνικό # Metoo που κυκλοφόρησε από τα ΕΛΤΑ πριν λίγο καιρό, η διεύθυνση φιλοτελισμού του οργανισμού εκπλήσει και πάλι ευχάριστα κυκλοφορόντας μια τετράδα γραμματοσήμων κατά της ομοφοβίας.

Η σειρά με τίτλο "LGBTQI+ We support you" θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 10 Ιουνίου στα ταχυδρομεία στην τιμή των 4 ευρώ, και ήδη μπορεί να γίνει παραγγελία στο e-shop των ΕΛΤΑ.

Για το θέμα αυτό, ο διευθυντής Φιλοτελισμού και Εταιρικής Επικοινωνίας των ΕΛ.ΤΑ, Λάζαρος Λαζαρίδης, δήλωσε (LiFO): «Τους τελευταίους μήνες, ως Ελληνικά Ταχυδρομεία κάνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια να αναδείξουμε σημαντικά κοινωνικά μηνύματα μέσα από τα ελληνικά γραμματόσημα. Έτσι, σχεδιάσαμε γραμματόσημα ενάντια στο bullying και αναδείξαμε το κίνημα #Metoo.

Tώρα ενώνουμε, για πρώτη φορά, τη φωνή μας με τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και κυκλοφορούμε 4 αυτοκόλλητα προσωπικά γραμματόσημα που δηλώνουν τη στήριξή μας στη διαφορετικότητα και την αποδοχή της, σε μια κοινωνία συμπεριληπτική και δίκαιη.

Σας καλούμε να επιλέξετε αυτά τα γραμματόσημα για την αποστολή της αλληλογραφίας σας ώστε να διαδώσουμε μαζί, σε όλον τον κόσμο, αυτό το ηχηρό μήνυμα».
teuxidioLOATKI

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!