Γιώργος Πατούλης: Το ζεϊμπέκικο της οργής και η συγγνώμη

Αντιδράσεις για τον χορό του περιφερειάρχη, ενώ η χώρα καιγόταν
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη», τόνισε σε ανάρτησή του στο Facebook ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μετά το βίντεο που κυκλοφορήσε και τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών που κατέκαιγαν τη χώρα.

Και πρόσθεσε: «Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου».

patoulis4.webp

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε την Πέμπτη σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ’ όλο τον κόσμο. Κάποια στιγμή, όταν το κέφι «άναψε», υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση, ο περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, σε άλλες εκδηλώσεις.

Δείτε το βίντειο



Η χρονική συγκυρία, ωστόσο, μάλλον ήταν λάθος για τον Περιφερειάρχη Αττικής, καθώς οι πυρκαγιές ανά την επικράτεια έκαιγαν ασταμάτητητα, κάτι που, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ερώτηση αν ο κ. Πατούλης εξακολουθεί να στηρίζεται από τη ΝΔ, συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!