Έτοιμος ο σταθμός του Μετρό στο Νίκαια

(PHOTOS) «Η λειτουργία του είναι θέμα λίγων εβδομάδων».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης ανάρτησε για φωτογραφίες από τον νέο σταθμό του μετρό «Νίκαια» που παραδίδεται τις επόμενες μέρες.

Μάλιστα έγραψε σχετικά ο κ. Ιωακειμίδης:

«Στην προηγούμενη ανάρτηση που αναγγείλαμε την παράδοση της πλατείας, η ερώτηση που κυριάρχησε ήταν: Ο σταθμός πότε θα λειτουργήσει;

Ο νέος σταθμός του ΜΕΤΡΟ λοιπόν, είναι έτοιμος και η λειτουργία του είναι θέμα λίγων εβδομάδων. Εξαρτάται από την κυβέρνηση και τον προγραμματισμό των υπευθύνων.
Τα πάντα έχουν τελειώσει, όλος ο τεχνικός εξοπλισμός, τα εκδοτήρια και τα ακυρωτικά μηχανήματα έχουν τοποθετηθεί, σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι απαραίτητες δοκιμές των συρμών και αμέσως μετά, παραδίδεται στο κοινό!
metro nikaia002
Η Νίκαια θα είναι τερματικός σταθμός, αφού τα έργα στα Μανιάτικα και τον Πειραιά, δεν έχουν ολοκληρωθεί. Χιλιάδες κόσμου θα περνούν καθημερινά από την πόλη μας. Αυτό και μόνο, τα αλλάζει όλα προς το καλύτερο. Η Νίκαια τώρα πραγματικά «γυρίζει σελίδα», «ζωντανεύει» και γίνεται η σύγχρονη πόλη που ονειρευόμαστε!
metro nikaia003
Πάντα ήμουν αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Ακόμα και στα μαύρα χρόνια της κρίσης, ακόμα και στην περίοδο της καραντίνας και του lockdown, παρέμενα και δήλωνα αισιόδοξος.

Έλεγα: σύντομα θα έχουμε καλές ειδήσεις και μεγάλα έργα για την πόλη.
metro nikaia005
Αυτές τις μέρες ζούμε!

Ας το χαρούμε όλοι μαζί!».
metro nikaia006

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!