Επετειακό ημερολόγιο του 2021 από τον Σύλλογο Λεύκτρων

Για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Λιβαδειάς «Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων συνεχούς λειτουργίας του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Λεύκτρων, θα κυκλοφορήσει επετειακό ημερολόγιο του 2021.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Λιβαδειάς '' Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ '', συνδράμοντας - όπως πάντα - στο μοναδικό έργο τους.

Περισσότερες πληροφορίες στα social media του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Λεύκτρων, ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 6974864114

Αξίζει όλοι να βοηθήσουμε !

Λίγα λόγια για το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Λεβαδείαs ” H AΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ ”:

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Λεβαδείαs ” H AΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ ” είναι ΝΠΙΔ και λειτουργεί από το 1972 στην πόλη τηs Λιβαδειάs. Αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια που φιλοξενεί ορφανά , άπορα και εγκαταλελειμένα κορίτσια από νηπιακήs ηλικίαs μέχρι την κοινωνική και επαγγελματική τουs αποκατάσταση.

Φοιτούν στα δημόσια σχολεία τηs πόληs μαs και σπουδάζουν σε ανώτερεs και ανώτατεs σχολέs που τα ίδια επιλέγουν , συμμετέχονταs στιs πανελλαδικέs εξετάσειs , έχονταs τιs ίδιεs ευκαιρίεs με κάθε παιδί τηs ηλικίαs τουs.

Έχουν φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα περισσότερα από εκατόν εξήντα ( 160 ) κορίτσια , ενώ έχουν αποκατασταθεί με γάμο τριάντα πέντε ( 35 ). Πραγματοποιούν πολλέs εκδηλώσειs στο χώρο του Σπιτιού τουs ή και σε διάφορεs περιοχέs και συλλόγουs . Εκδίδουν περιοδικό με όλεs τιs δραστηριότητέs τουs .

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!