Εμπρηστές έκαψαν δύο κέντρα διασκεδάσεως στην Κύπρο!

Συνεχίζονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην προσπάθεια να εντοπισμού τεκμηρίων που θα οδηγήσουν στους δράστες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πυρκαγιά, που ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης στη Λεμεσό, κατέστρεψε τα γνωστά κέντρα διασκεδάσεως Dizzy Bizzy Bar και Sesto Senso. Τα δυο υποστατικά, που εφάπτονται μεταξύ τους και ανήκουν στον ίδιο επιχειρηματία, βρίσκονταν εκτός λειτουργίας την ώρα εκδήλωσης της φωτιάς, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό τους.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με πέντε πυροσβεστικά οχήματα, αποτράπηκε η επέκταση της φωτιάς σε γειτονικά κτίρια, ενώ δεν κινδύνευσε οποιοσδήποτε διερχόμενος οδηγός ή πεζός. Μέχρι την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς η αστυνομία απέκοψε στο συγκεκριμένο σημείο την κυκλοφορία στη μια λωρίδα του παραλιακού.

Από τις εξετάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται και σήμερα, σε μια προσπάθεια να εντοπισμού τεκμηρίων που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: www.sigmalive.com

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!