Εικόνες πανικού και δακρυγόνα στο Waterboom Festival

(VIDEO) «Το σκηνικό θύμιζε Θύρα 7» καταγγέλλουν γονείς
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σκηνές πανικού επικράτησαν στο Waterboom Festival στο ΟΑΚΑ, όταν, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων και παιδιών, κάποιος ή κάποιοι έριξαν δακρυγόνα στις εξέδρες.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, τη στιγμή που έπεσαν τα δακρυγόνα, ο κόσμος πανικοβλήθηκε και άρχισε να τρέχει προς τις εξόδους, με κίνδυνο να ποδοπατηθούν.

Οι σεκιούριτι αντέδρασαν έγκαιρα, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, και άνοιξαν τις πύλες, προκειμένου ο κόσμος να φύγει από τον χώρο του γηπέδου και να μην συνωστιστεί.

Οι ίδιες μαρτυρίες κάνουν λόγο για ανύπαρκτους ελέγχους στις εισόδους, με αποτέλεσμα να παρεισφρήσουν άτομα τα οποία πέταξαν μέσα στον συναυλιακό χώρο δακρυγόνες ουσίες, ενώ άλλες καταγγελίες έκαναν λόγο για σκηνικά που θύμιζαν την τραγωδία της Θύρας 7.

@damianos_chalk0 #waterboomfestival2023 ♬ original sound - Hi
@unicorngirls1213 #waterboomfestival2023 #greece #fy ♬ original sound - ???
Καταγγελίες από γονείς παιδιών

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και δεκάδες γονείς που βρίσκονταν εκεί ή που τα παιδιά τους πήγαν στο φεστιβάλ, προχώρησαν σε καταγγελίες, για την έλλειψη ασφάλειας εκ μέρους της διοργάνωσης.

potyjgiohklnbv.jpg

"Μπορεί να βγει ένας σοβαρός άνθρωπος από αυτό το πανηγύρι που στήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ και να μας πει επίσημα με ανακοίνωση, πως σε ένα κατάμεστο στάδιο με παιδιά κάποιοι πέρασαν δακρυγόνα δημιουργώντας πανικό στα ανυποψίαστα θύματα; Κάποια έφυγαν από εκεί ποδοπατημενα και με θολή όραση απο τους καπνούς. Ξεφτίλα! Αυτό σημαίνει διασκέδαση για εσάς; Να βάζετε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές; Ντροπή και αίσχος. Μπανανία όπως πάντα. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να βγείτε να απολογηθείτε… νεροκουβαλητές. Ντροπή",
αναφέρει καταγγελία μητέρας.




Στο άκουσμα των όσων συνέβησαν, πολλοί γονείς έσπευσαν στο ΟΑΚΑ, για να παραλάβουν τα παιδιά τους, ενώ στο σημείο μετέβησαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Μάλιστα σημειώθηκε λιποθυμικό επεισόδιο 17χρονου. Ο νεαρός παρελήφθη από τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ από τον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη και μεταφέρθηκε στο Γεννηματάς.

Το Waterboom Festival αποτελεί, στην ουσία, ένα μεγάλο event για νεαρές ηλικίες, που έχει ως κύρια στοιχεία το νερό και τη μουσική. Συγκεκριμένα, νερομαχίες και "εκρήξεις" από τεράστια κανόνια νερού σημειώνονται κατά τη διάρκειας μιας συναυλίας, που περιλαμβάνει γνωστούς Trappers, Pop Stars, Influencers και TikTokers της Ελλάδας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!