Έδωσαν κόλλυβα στην Παγώνη σε εκπομπή, και αυτή έγινε έξω φρενών

«Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω;»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα κρύο αστείο προσπάθησε να κάνει η παρουσιαστρία της πρωινής εκπομπής του MEGA, Ανθή Βούλγαρη, δίνοντας στην καλεσμένη της εκπομπής Ματίνα Παγώνη κόλλυβα με αποτέλεσμα η καλεσμένη της να αντιδράσει.

«Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες» είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη χαρακτηρίζοντάς τα superfood.

«Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κυρία Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα» αντέδρασε η Ματίνα Παγώνη με την δημοσιογράφο να επιμένει λέγοντας στην καλεσμένη της ότι δε μπορεί να την προσβάλλει και να μη δεχθεί τα κόλλυβα.

«Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;» 

Τελικά η Ανθή Βούλγαρη απομακρύνθηκε με τα κόλλυβα, η Ματίνα Παγώνη παρέμεινε στο στούντιο, ωστόσο πέταξε το σακουλάκι με το κέρασμα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!