Ντόρα Μπακογιάννη: «Έγινα Πανιώνιος για να μην μείνω στο ράφι»

Τι είπε για τη νύφη της, Σία Κοσιώνη και αποκάλυψε από πότε έχει κάνει τη... διαθήκη της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, την περιπέτεια της υγείας της, αλλά και την απόφασή της να αλλάξει...ομάδαμίλησε το πρωί της Τετάρτης (7/6) η Ντόρα Μπακογιάννη

Για τη Σία Κοσιώνη τα λόγια της ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega και την εκπομπή «Το πρωινό».

«Έχω πει ότι έχω την καλύτερη νύφη του κόσμου. Έχω ένα θησαυρό. Είναι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός, μια γυναίκα καριέρας η οποία πάλεψε στη ζωή της για κάθε βήμα το οποίο έχει κάνει και ταυτόχρονα μία τρομερή μητέρα, μια τρομερή σύντροφος, ένας άνθρωπος που ξεχειλίζει από αγάπη και από συναίσθημα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για την Σία Κοσιώνη.

Και συνέχισε: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή. όταν λέμε ότι πήρα το πρώτο λαχείο, εγώ το κράτησα ως πεθερά», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Ήμουν Παναθηναϊκός και έγινα Πανιώνιος για να μην μείνω στο ράφι»

Ακόμη, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε πως άλλαξε ομάδα λόγω του συζύγου της: «Ήμουν Παναθηναϊκός. Έγινα Πανιώνιος γιατί αλλιώς θα έμενα στο ράφι». (σ.σ. ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος από το 89 έως το 95 υπηρέτησε ως γενικός αρχηγός και αντιπρόεδρος Τ.Α.Κ. στο Τμήμα Μπάσκετ του Πανιωνίου, με την ομάδα να κατακτά πολλές διεθνείς διακρίσεις (Κυπελλούχος Ελλάδας 1991, συμμετοχή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κόρατς και στην Ευρωλίγκα).

Και πρόσθεσε: «Ήταν υποχρεωτικό να γίνω Πανιώνιος. Ορκίστηκα στα λάβαρα του Πανιωνίου. Ήταν μεγάλος έρωτας και πλέον δεν αστειεύομαι. Την πρώτη φορά που με πήγε στο γήπεδο, οι Πάνθηρες ήταν σε ένα κλουβί και δεν καταλάβαινα γιατί έβριζαν αλλά μου εξήγησαν ότι δεν ήταν για μένα αλλά για τον διαιτητή».

«Έχω κάνει διαθήκη από τα 35 μου»

Για το θέμα της υγείας της και για τον καρκίνο είπε ότι είναι μια ασθένεια την οποία την έχεις για πάντα και ζεις με αυτήν και από εκεί και πέρα συνεχίζεις την ζωή σου και είναι μεγάλη υπόθεση να ζεις καλά. Εγώ το εντόπισα κατά τύχη. Μια νεαρή γιατρός είδε τις εξετάσεις αίματός μου και κάτι της χτύπησε.

Για το αν φοβήθηκε είπε ότι φυσικά και φοβήθηκε και μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε ήδη κάνει την διαθήκη της από τα 35 της. «Την έκανα μετά την δολοφονία του Παύλου. Σκεφτόμουν τις πρώτες μέρες τι θα γίνουν τα παιδιά μου και ο άνδρας μου αν θα φύγω εγώ και μετά το γύρισα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!