Άρχισαν οι μετακινήσεις με ΚΤΕΛ εντός της Αθήνας και προς το παρόν είναι δωρεάν

Σε ποιες γραμμές δρομολογούνται
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δωρεάν είναι για τους επιβάτες οι μετακινήσεις με το λεωφορείο στις δύο γραμμές, στις οποίες δρομολογήθηκαν από σήμερα οχήματα των ΚΤΕΛ καθώς η τοποθέτηση μηχανημάτων ηλεκτρονικού εισιτηρίου αναμένεται να γίνει σταδιακά.

Εκτιμάται ότι η διαδικασία για το σύνολο των οχημάτων θα διαρκέσει κάποιες εβδομάδες, διάστημα κατά το οποίο δε θα υπάρχει και σαφής ενημέρωση για τα δρομολόγια καθώς δεν έχει προηγηθεί η σύνδεση των οχημάτων με το σύστημα της τηλεματικής.

Οι ελλείψεις αποδίδονται στο γεγονός ότι το σχέδιο ενίσχυσης των δρομολογίων των λεωφορείων ουσιαστικά επισπεύστηκε κατά ένα μήνα εξαιτίας των εικόνων συνωστισμού στα λεωφορεία που παρατηρούνταν καθημερινά σε περίοδο πανδημίας.

Από σήμερα οχήματα ΚΤΕΛ έχουν δρομολογηθεί στις γραμμές «504: Θρακομακεδόνες – Σ.Σ. Δεκελείας – Κηφισιά» και «740: Ολυμπιακό Χωριό – ΣΚΑ – Αχαρναί – Αγ. Άννα».

Από την ερχόμενη εβδομάδα στα ΚΤΕΛ θα προστεθούν και άλλες γραμμές, ενώ συνολικά οι γραμμές που θα παραχωρηθούν στα ΚΤΕΛ φτάνουν τις 60. Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου θα ανατεθούν και οι εξής γραμμές:

«123: Σαρωνίδα – Ανάβυσσος – Παλαιά Φώκαια»,

«171: Στ. Μετρό Ελληνικό – Βάρκιζα»,

«323: Αγ. Νικόλαος – Αγ. Κυριακή – Βραυρώνα»,

«326: Στ. Κάντζας – Σπάτα – Άρτεμις»,

«310: Μαραθώνας – Νέα Μάκρη – Ραφήνα» και

«330: Κορωπί – Αγ. Μαρίνα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!