Απάντηση των 450 ΑΣΜΑ στην επιστολή Ξαρχάκου για την ΕΔΕΜ

«Ας κάνουμε όλοι μια εβδομάδα υπομονή»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την απάντησή του στην επιστολή του Σταύρου Ξαρχάκου με την οποία δηλώνει ότι δεν θα συμμετέχει στην ΕΔΕΜ δίνει το σωματείο ΑΣΜΑ 450+ Πρωτοβουλία δημιουργών και κληρονόμων.

Γράφουν: 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΩΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ

Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή του Σταύρου Ξαρχάκου, θα θέλαμε να τον πληροφορήσουμε αμέσως ότι στις 23/6 θα εκδικαστεί η προσφυγή της Αυτοδιαχείρισης στο ΣτΕ για ακύρωση της άδειας της ΕΔΕΜ και στις 24/6 θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για την ένωση των δύο οργανισμών, αφού η Αυτοδιαχείριση δε δέχεται να την αποσύρει ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις νωρίτερα.

Δεν μιλάμε για έναν παιδικό τσακωμό. Στην διαπραγμάτευση αυτή συμμετέχουν η ΕΔΕΜ, που είναι η προσπάθεια του ελληνικού τραγουδιού να προασπίσει ενωμένο τον έλεγχο στα έργα του, όπως συμβαίνει παντού στον κόσμο και η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ στην οποία έχουν συσπειρωθεί κατά κύριο λόγο ξένοι οργανισμοί. Αν η διαπραγματευση ειναι καλόπιστη, θα έχει σύντομα αίσιο τέλος.

Η ΕΔΕΜ βρίσκεται στην πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της. Θα φανεί σύντομα πως όσοι εργαστούν σ’αυτήν θα διασφαλίσουν απόλυτη διαφάνεια και δικαιοσύνη. Ας κάνουμε όλοι μια εβδομάδα υπομονή.
Από την πλευρά μας συνεχίζουμε στον δρόμο που ακολουθούσε ο ίδιος ο Σταύρος Ξαρχάκος εδώ και πολλά χρόνια: στηρίζουμε απόλυτα έναν οργανισμό στον οποίο οι δημιουργοί θα έχουν τον έλεγχο του έργου τους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!